Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Streamingdebut i Europa
Lørdag den 28. marts 2020
Disney+ fik 5 mio
downloads på 1.-dagen
Den 24. marts blev Walt Disney Company's streamingtjeneste Disney+ lanceret i England, Irland, Tyskland, Italien, Spanien, Østrig og Schweiz, og allerede på førstedagen foretog de europæiske kunder 5 mio downloads. Den 7. april kommer Disney+ til Frankrig, og i løbet af sommeren åbnes der for servicen i Belgien, Norden og Portugal.

Disney har valgt at springe mellemleddene over og streame direkte til forbrugerne, men man kan også købe servicen via en række af de eksisterende hardware-leverandører. Eksempelvis Amazon, Apple, Google, LG, Microsoft, Samsung og Sony. Og det er en omfattende indholdspakke, som den amerikanske koncern tilbyder, for den omfatter både Disney, Marvel, Pixar, Star Wars og National Geographic.

Prisen for et abonnement vil efter sigende være 52,50 kr om måneden, mens et årsabonnement kan tegnes for 525 kr – og det lyder jo ganske overkommeligt. Ifølge erfaringerne fra det amerikanske marked, så anvender brugerne i gennemsnit Disney+ appen i 3 timer og 10 minutter om måneden.


Gå tilbage

Lanceringen af Disney+ i de første syv europæiske lande resulterede i 5 millioner downloads på førstedagen... Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+