Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Samsung Portable SSD T7 Touch
Søndag den 12. januar 2020
Nyt lagermedie kan
indlæse 1 gigabyte/sek
Samsung er på vej med eksterne lagringsenheder, som kombinerer et slankt og kompakt design med den hurtigst mulige overførselshastighed via USB 3.2 Gen 2-standarden. Desuden løftes databeskyttelse til det næste niveau, takket være en indbygget fingeraftryksaflæser.

– Vi ser, at vores kunder konstant veksler mellem job, fritid og andre projekter, og vi ønsker at de sikkert og trygt kan tage deres indhold med sig. Takket være den nye fingeraftryksfunktion kan de nu være sikre på, at deres indhold er beskyttet, siger Jani Laaksonen, som er produktansvarlig for SSD i Samsung.

Ud over designet, der er velegnet til både professionelle og til hverdagsbrug, har Samsung T7 Touch kapacitet til sikkert at gemme store mængder billeder, spil eller 4K/8K filer, hvad enten det er på en pc, tablet, smartphone eller spilkonsol.

Læse/skrive-hastighed

Med en læsehastighed på 1.050 MB/s og en skrivehastighed på 1.000 MB/s er Samsung T7 Touch omkring dobbelt så hurtig som forgængeren T5 og op til 9,5 gange hurtigere end andre eksterne HDD-enheder, som findes på markedet i dag. Desuden kan Samsung T7 Touch nå sin maksimale hastighed, når den bruges med NVMe-interface.

Ud over databeskyttelse via adgangskode og AES 256-bit hardwarekryptering har T7 Touch en indbygget fingeraftrykslæser, hvilket ingen tidligere SSD-disk har haft. Og på trods af den øgede hastighed, hardware-tilføjelser og det hårde metal-etui i aluminium, så vejer T7 Touch kun 58 gram.

Samsung T7 Touch fås i farverne sort og sølv og i størrelserne 500 GB, 1 TB og 2 TB. For at sikre forbindelsen uanset hvor brugerne befinder sig, så leveres harddisken med både et USB Type-C-til-C-kabel og et USB Type-C-til-A-kabel, og den er kompatibel med Windows, Mac og Android. Disken leveres med tre års garanti, når den købes hos en forhandler.

Samsung T7 Touch fås i butikkerne fra februar måned i over 30 lande over hele verden. Den anbefalede pris er 1.200 kr for 500 GB, 1.900 kr for 1 TB og 3.500 kr for 2 TB. Samsung SSD T7 uden fingeraftryksfunktion ventes på markedet i andet kvartal.


Gå tilbage

På trods af den øgede hastighed, hardware-tilføjelser og det hårde metal-etui i aluminium, så vejer Samsung T7 Touch lagringsenheden kun 58 gram. Den største version på 2 TB har en forventet pris på 3.500 kr. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+