Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Guiness World Record
Søndag den 5. januar 2020
Arabisk turistfremstød
slog verdensrekord
2Abu Dhabi er udnævnt af Guiness til at have etableret verdens største AR-skærm – "The Largest Augmented Reality (AR) Screen". Skæmen var dog ikke i Abu Dhabi, for man brugte den kæmpestore Piccadilly Lights skærm i London til projektet. Men målet var at markedsføre den arabiske by som turistmål.

Augmented reality er en teknologi, som kombinerer data fra den fysiske verden med virtuelle data, og det var denne teknlogi som Abu Dhabis Department of Culture and Tourism (DCT Abu Dhabi) brugte, da man markedsførte byens turistattraktioner over en to uger lang periode i december måned i det centrale London.

Den store Piccadilly Lights blev simpelthen til en AR-skærm, hvor forbipasserende kunne opleve sig selv på tur rundt til nogle af Abu Dhabis mest berømte attraktioner. Samtidig kunne man deltage i konkurrencen om en rejse til det arabiske olieland. Det forudsatte dog, at man tog et begejstret billede af sig selv i AR-situationen, delte billedet på competition.visitabudhabi.ae, og derefter bad familie og venner om at stemme på det.

Fakta om Abu Dhabi

Abu Dhabi er hovedstad i Emiratet Abu Dhabi.

Emiratet er det største af de syv, der udgør de Forenede Arabiske Emirater, og byen Abu Dhabi er også hovedstad i de Forenede Arabiske Emirater.

Med sine ca 1 mio indbyggere er byen den næststørste i de Forenede Arabiske Emirater.


Gå tilbage

Abu Dhabis turistfremstød i begyndelsen af december foregik ved hjælp af AR-teknologi på den store Piccadilly Lights skærm i det centrale London. Efterfølgende er projektet udnævnt til Guiness World Record i kategorien "Largest Augmented Reality Screen". Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+