Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Microsoft Ignite 2019
Torsdag den 14. november 2019
Dansk Microsoft-partner
hædret i Florida
Danske iGlobe vinder hele to førstepladser i kategorierne "Best Integration" og i den allermest prestigefulde "Best Overall App" til Office 365 – blandt tusinder af andre apps.

– Som en lille dansk software virksomhed er det utroligt flotte anerkendelser, vi har fået fra Microsoft i år, siger iGlobe-chef Alon Ekelund. – Det er ganske vist tredje gang vi modtager en Microsoft App Award. Men vi er ekstra stolte over at have modtaget ikke mindre end to førstepladser på dette års Microsoft Ignite App Award i Orlando. Det med stoltheden gælder især førstepladsen i kategorien "Best Overall App" til Office 365, for det er den allermest prestigefulde pris. Det er som at vinde guldmedaljen ved de olympiske lege!

– Office 365 har mange millioner aktive brugere, men for mange organisationer er det stadig en udfordring at få deres medarbejdere til at bruge alle funktionerne. Vores apps har til formål at styrke og forbedre brugeroplevelsen af Office 365 og jeg er glad for, at Microsoft ser og anerkender forretningsværdien af mine apps.

Fakta om Microsoft app Awards

Microsoft app Awards anerkender virksomheder, der har bygget apps på Microsoft 365-platformen til både Office og Windows. Priserne gives til apps, der anvender Microsoft Cloud teknologien, som er tæt integreret med Office 365 platformen og som både øger produktiviteten og er brugervenlige. Det er løsninger, der samlet set forbedrer brugeroplevelsen i forbindelse med Microsoft 365.

Alle vindere er offentliggjort på developer.microsoft.com.

Yderligere information på planner.iglobe.dk


Gå tilbage

Chefen for danske iGlobe, Alon Ekelund (tv), fik overrakt den allermest prestigefulde pris, da der for nylig blev holdt Microsoft Ignite 2019 i Florida. Der var flere tusinde apps, som konkurrerede om at blive udnævnt til "Best Overall App" til Office 365. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+