Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

National Geographic
Søndag den 16. juni 2019
TV-kanalen vil nu kunne
ses i 1 mio danske hjem
Den 1. juli vender National Geographic tilbage som en del af Boxers programudbud. Og den første måned kan kunderne se kanalen gratis.

Det er lidt over to år siden, at Boxer lukkede for National Geographic. Men en del kunder har savnet kanalen, og derfor har Boxer valgt igen at give plads til National Geographic – denne gang i HD-kvalitet. Kanalen er bl.a. kendt for programmer om videnskab og natur.

Aftalen betyder, at tv-kanalen National Geographic fra 1. juli indgår i tv-pakkerne hos samtlige danske udbydere, så seerne selv kan vælge kanalen til. Derudover får Boxers kunder mulighed for at se kanalen gratis i forbindelse med lanceringen. Og de kan seerne stemme, om de vil se på National Geographic den 9. juli klokken 20.00: Free Solo, Before the Flood eller US Secret Service: Ved fronten.

– Vi har et stærkt efterår klar på kanalen, inklusive premieren på vores helt nye dramaserie The Hot Zone med Emmy-vinder Julianna Margulies, siger Hans van Rijn, adm dir for Fox Networks Group Nordic. – Aftalen betyder desuden, at alle danskere nu kan få adgang til National Geographic, uanset hvilken tv-udbyder de har. Det betyder, at kanalen nu kan ses i ca. 1 millioner danske hjem.


Gå tilbage

Fox Networks Group (FNG) og Boxer har indgået en aftale der betyder, at tv-kanalen National Geographic fra den 1. juli igen vil kunne ses af Boxers kunder. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+