Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Kinesisk succes
Søndag den 26. maj 2019
Lenovo slår
sine egne rekorder
Lenovo Group har offentliggjort tallene for regnskabsåret 2018/2019, der sluttede den 31. marts 2019. For første gang overstiger årsomsætningen 50 mia USD, svarende til en stigning på 12,5 procent i forhold til året før.

– Vores solide resultater kan især tilskrives, at vi fastholder vores transformationsstrategi, siger Lenovos formand og CEO, Yang Yuanqing. – I en tid med store globale forandringer – økonomisk, socialt og miljømæssigt – fortsætter vi med at fokusere på, hvordan vi intelligent kan omdanne os selv og gøre det muligt for vores kunder over hele verden at gøre det samme. Jeg er stolt af vores stærke resultater og har tillid til, at vi vil klatre til nye højder i fremtiden...

Hovedtal fra regnskabet

 • Lenovo leverer et rekordår med den hidtil højeste omsætning på 51 mia USD, hvilket er en stigning på 12,5% sammenlignet med året før.
 • Intelligent Transformation-strategi driver indtjeningen før skat op på 856 mio USD, hvilket er mere end fire gange så meget som året før.
 • Nettoindtjeningen er 597 mio USD, en stigning på 786 mio USD i forhold til året før.
 • Et stærkt fjerde kvartal resulterede blandt andet i tocifret vækst i omsætning (stigning på 10,1 procent sammenlignet med året før) til 11,7 mia USD, og for første gang siden opkøbet af x86 og Motorola har man haft overskud på tværs af alle dele af forretningen. Indtjeningen før skat for fjerde kvartal steg med 389 procent til USD 180 mio USD.

  Fakta om Lenovo

  Lenovo Group Limited er en kinesisk baseret multinational elektronikvirksomhed med hovedsæde i Beijing.

  Virksomheden er kendt for ThinkPad-serien af bærbare computere, som man overtog fra IBM ved købet af "IBM PC Company Division" i 2005. I 2011 overtog Lenovo aktiemajoriteten i elektronikproducenten Medion med henblik på at styrke virksomhedens europiske markedsandel.

  Lenovo leverer bl.a. smartphones, servere, PC'er (herunder tablets, bærbare og stationære computere), printere, scannere, smarte fjernsyn og lagerenheder.


  Gå tilbage

 • Lenovo er en verdensomspændende kinesisk virksomhed, som bl.a. producerer smartphones, computere, printere, scannere og smarte fjernsyn. Regnskabsåret 2018-19 blev et rekordår. Klik for større billede

  > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+