Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Norwegian-kunder støtter Unicef
Tirsdag den 23. april 2019
Danskere giver
de største beløb
Norwegians samarbejde med Unicef har bidraget til at hjælpe hundredtusinder af børn i hele verden. Med et enkelt klik har Norwegians passagerer siden 2015 doneret mere end 19 mio kroner, når de har bestilt flybilletter på selskabets hjemmeside.

Norwegians passagerer har siden 2015 kunnet donere 25, 50, 75 eller 100 kroner, når de køber en flybillet på selskabets hjemmeside. 25 kroner er nok til at fuldvaccinere 10 børn mod polio, 50 kroner giver 1.000 vandrensningstabletter – nok til 5.000 liter rent drikkevand, 75 kroner giver 21 energimadpakker, der svarer til en uges ration for et underernæret barn, og 100 kroner er nok til skolebøger til en hel klasse.

Flere bidrager, når
det er nemt at give

– Jeg vil gerne takke vores passagerer for den gavmildhed, de har udvist, siger Bjørn Kjos, koncernchef i Norwegian. – Deres bidrag gør Unicef i stand til at give endnu flere børn den fremtid, de fortjener.

– Det her er en måde at bidrage på, som kræver meget lidt af den enkelte, men som kan betyde liv og død for dem, der modtager hjælpen, tilføjer Camilla Viken, som er generalsekretær i Unicef Norge. – Og det er dejligt at se, at både nye og gamle passagerer fortsætter med at hjælpe...

Danskerne giver mest per person

I 2018 donerede Norwegians passagerer næsten 7 mio kr. Samlet set har kunderne i Norge givet det største bidrag i 2018, hvilket kan forklares med, at det er i og fra Norge, at flyselskabet har flest ruter. I 2018 donerede de danske kunder i alt næsten 163.000 kr., og gennemsnitsdonationen lå på 45 kr., hvilket gør danskernes bidrag per donation til det højeste.

Gennemsnitsdonationen var allerhøjest på ruten fra Las Palmas til Hamburg med 58 kroner per passager, der donerede. Tæt derefter fulgte ruten København-Oakland, hvor gennemsnitsdonationen var på 57,50 kroner per person.

Fakta om Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag har Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika.


Gå tilbage

I en tid hvor luftfartsselskaberne kritiseres for deres CO2-udslip, kan Norwegian rose sig af, at selskabets passagerer i løbet af de seneste fire år har doneret 19 mio kroner til Unicef i forbindelse med køb af flybilletter. Pengene er bl.a. brugt til energimadpakker, poliovacciner og vandpumper til brønde i udviklingslandene. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+