Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Er der et billigere alternativ
Torsdag den 7. februar 2019
Bredbånd
er blevet dyrere...
Traditionelle bredbåndsforbindelser koster ofte fra 200 kroner og op hver eneste måned. Siden årskskiftet har omkring en million danske husstande fået prisen for bredbåndsforbindelsen sat op med indtil 15% – ifølge finans.dk.

Ifølge Compriso, som er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for leadgenerering og har specialiseret sig i online forbrugerportaler, så er der faktisk et muligt alternativ til den almindelige bredbåndsforbindelse: Internet via et mobilabonnement. Sådan et abonnement koster fra 149 kroner om måneden inklusive rigelig datatransfer, og med 4G kan det give downloadhastigheder på op til 50 Mbit/s. Det er trods alt billigere end de minimum 200 kroner, man normalt betaler for en bredbåndsforbindelse.

www.bredbånd.dk kan man læse, hvad man skal være opmærksom på, før man dropper internetabonnementet til fordel for et mobilabonnement.

4G-routere

Man har normalt 14 dages fortrydelsesret, når man opretter et 4G abonnement, og man kan derfor nå at fortryde, hvis det viser sig, at hastigheden ikke er tilfredsstillende på adressen.

Men hvis det går godt, så bør man derefter ifølge Compriso investere i en 4G-router. Den fungerer som en helt almindelig router, men i stedet for at tilslutte den til internettet via et stik i væggen, så sætter man sim kortet i den. Derefter bør man afprøve forskellige placeringer og måle hastigheden. Den bedste placering vil typisk være i nærheden af et vindue.

Fakta om Compriso

Compriso står bag sammenligningsportaler i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Hver måned bliver Comprisos platforme brugt af flere end 500.000. I Danmark står Compriso bl.a. bag Mobilabonnement.dk, Bredbånd.dk og Valutaomregner.dk


Gå tilbage

Compriso anbefaler, at man undersøger muligheden for et 4G mobilabonnement som et alternativ til et en traditionel internetforbindelse. Den trådløse forbindelse kan nemlig være lige så hurtig, men til en billigere pris. Den bedst mulige hastighed får man dog med fibernet... Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+