Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

På vej mod Brexit
Lørdag den 26. januar 2019
AV-verdenen er klar
til at flygte fra UK
Rygterne vil vide, at internationale AV-virksomheder som Panasonic og Sony er klar til at flytte deres europæiske hovedkvarter fra Storbritannien til et land i EU – f.eks. Holland eller Belgien. Selv BBC planlægger til at flytte deres internationale forretninger til det europæiske fastland.

Ifølge Broadband TV News har en talsmand fra Sony Benelux bekræftet overfor en hollandsk avis, at Sonys kontor i hollandske Hoofdorp bliver den japanske virksomheds hovedkvarter i Europa. Det kommer til at ske den 29. marts ved afslutningen af Sonys regnskabsår, og det forventes ikke, at det vil medføre flytning medarbejdere, da kontoret i England fortsat vil eksistere.

Også Panasonic har oplyst, at man vil flytte sit europæiske hovedkvarter fra London til Holland.

Og der går desuden rygter om, at BBC er klar til at rykke sin internationale forretning ud af UK som følge af Brexit. Det skyldes bl.a., at man ellers vil miste adgangen til EUs støtteordninger.

Kilde: www.broadbandtvnews.com.


Gå tilbage

Brexit medfører, at en lang række virksomheder flytter deres europæiske hovedkvarter fra UK til det europæiske fastland. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+