Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Norwegian
Lørdag den 12. januar 2019
Gratis wifi
på langdistancefly
Norwegian begynder nu at installere wifi på selskabets langdistancefly. Det bliver dermed verdens første lavprisselskab, der tilbyder højhastigheds-wifi på interkontinentale flyvninger.

– Siden vi lancerede gratis wifi på vores europæiske flyvninger i 2011 har flere millioner af vores kunder surfet på nettet, mens de var om bord, siger Norwegians leder af forretningsudvikling, Boris Bubresko. – Vi arbejder hele tiden på at forbedre kundeoplevelsen og vi er stolte over at være det første lavprisselskab, der tilbyder gratis wifi på langdistanceflyvninger

Norwegians første Boeing 787-9 Dreamliner, der har fået installeret wifi, har registreringsnummer G-CKWP – og har den amerikanske forfatter Mark Twain som halehelt.

To wifi-valg

Norwegians langdistancepassagerer vil kunne vælge mellem to wifi-pakker: Basic Option og Premium Option.

Basic Option er gratis og gør det muligt at surfe på nettet, samt sende beskeder og emails. Premium Option er højhastigheds-wifi, der gør det muligt at streame musik, film og tv-serier. Prisen for Premium Option er 12,95 euro svarende til små 100 kroner for tre timer.

I 2011 var Norwegian det første flyselskab i verden, der lancerede gratis wifi på europæiske ruter. Senere lancerede selskabet Video On Demand, der giver passagerene på selskabets europæiske ruter adgang til Norwegians underholdningsportal via egen tablet. I november 2015 blev Norwegian også det første flyselskab, der kunne tilbyde live-tv på europæiske flyvninger.

Fakta om Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag betjener Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika.

Norwegian har en flyflåde på omkring 150 fly med en gennemsnitsalder på 3,7 år.

Norwegian er kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.


Gå tilbage

De Norwegian-rejsende, som flyver mellem Europa og Nord- og Sydamerika og mellem Europa og Asien får nu mulighed for at være forbundet til wifi, så de kan surfe på nettet, læse emails og holde sig opdaterede på sociale medier. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+