Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

US streaming
Lørdag den 12. januar 2019
IMDb lancerer gratis
video- og filmkanal
Den Amazon-ejede IMDb hjemmeside med fakta om film og TV er på vej med en gratis streamingtjeneste. I første omgang kan videofilmene dog kun ses i USA.

Freedive, som hjemmesiden er døbt, kan ses i USA på laptops og personlige computere, samt på Amazon Fire TV enheder.

Den reklamestøttede kanal vil ikke vise det nyeste indhold. Men ifølge IMDb (Internet Movie Database) vil man kunne se serier som Fringe, Heroes, The Bachelor og Without a Trace. På filmfronten nævnes titler som Awakenings, Foxcatcher, Memento, Monster, Run Lola Run, The Illusionist og The Last Samurai.

– Folk bruger IMDb til at finde film og TV-shows, og til at vælge hvad de vil se, siger Col Needham, som startede IMDb helt tilbage i 1990, og som stadig er virksomhedens leder. – Med lanceringen af IMDb Freedive bliver der nu også mulighed for at se film og TV-show i fuld længde, og stadig uden at brugerne skal betale for det.

– Indholdet vælges ud fra bruger-feedback. Og i løbet af kort tid vil vi udvide den geografiske dækning.

Kilde: Broadband TV News.


Gå tilbage

Film- og TV-branchen får en ny udfordring, når Amazon lancerer den gratis streamingservice IMDb Freedive, for hvor skal pengene til indholdsproduktionen dog komme fra? I første omgang er servicen dog begrænset til USA, og der vil ikke være noget nyt indhold. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+