Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Canons vinterkampagne
Fredag den 30. november 2018
Giv dig selv en julegave
Der sælges ikke længere så mange fotokameraer, og chancen for at der kommer kameraer under juletræerne er derfor minimal. Med andre ord: Hvad skal en kameraproducent som Canon dog gøre for at få gang i julesalget?

Canons juleidé er at vi skal tage pungen op af lommen og give os selv det fotokamera, som vi går og drømmer om!

Men er det ikke både egocentrisk og stik imod juletraditionen om fællesskab og glæden ved at give?

Canons svar er nej, for med et godt kamera kan man tage gode billeder – til glæde for både familie, venner og arbejdskammerater. Desuden vil billederne blive ved med at have værdi for os, og antallet vil vokse og vokse.

Man kan så spørge, om de milliarder af billeder, som vi tager med vores mobiltelefoner, ikke har de samme kvaliteter. Og om ikke netop mobiltelefonen, som vi altid har ved hånden, ikke resulterer i mange flere og langt mere ægte og intime billeder?

Det mener man naturligvis ikke hos Canon, for det "rigtige" kamera har nogle særlige kvaliteter: Det er indgangen til en hobby og måske en profession, for med kameraet i hånden kan man tilbyde sig som fotograf – f.eks. tage billeder til dimissionsfester, fødselsdage og årsdage.

– Med dette års vinterkampagne ønsker vi at gøre noget anderledes – med en munter og humoristisk undertone – så vi kan sætte gang i en samtale omkring den hektiske juleshopping, siger Jakob Bové fra Canon Danmark. – I lyset af dagens forbrugskultur synes vi, at forbrugerne skal tænke en ekstra gang på deres forbrug, så de kan foretage velovervejede og smarte indkøb, der er bæredygtige og holdbare over tid.

Se kampagnesiden på www.canon.dk/spoil-yourself.


Gå tilbage

Canons julekampagne er bestemt ikke uden humor i en tid, hvor salget af traditionelle fotokameraer er faldet markant. Men der er bestemt også en god portion alvor, for det gode billede får værdi, ikke bare for fotografen selv, men også for hans familie og venner. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+