Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Nordisk Film
Lørdag den 24. november 2018
Overtager Viborgs
veldrevne biograf
Den 1. januar 2019 overtager Nordisk Film biografen Fotorama fra ægteparret Bente og Bent Paulsen. De har drevet biograf i Viborg siden 1980, men har nu valgt at sælge deres livsværk, så viborgenserne også i fremtiden vil få en biografoplevelse af høj kvalitet.

Fra 1980 til 2002 lå Bente og Bent Paulsens biograf i Sct. Mathias Gade, hvorefter den flyttede til den nuværende adresse på Tingvej. Med sine fem sale, moderne teknik og velholdte faciliteter hører Fotorama til blandt de bedste biografer i Danmark. Fra årsskiftet overtages den af Nordisk Film, som i forvejen ejer 22 biografer over hele landet.

– Vi har mange gæster både fra Viborg og fra byens opland, og det har været vigtigt for os at finde en køber, som vi er overbeviste om kan sikre biografens fremtidige drift – ikke mindst for Viborgs skyld, siger Bent Paulsen. – Nordisk Film har både den rette viden og midlerne, så biografen fortsat vil være i front.

Hos Nordisk Film Biografer er direktør Casper Bonavent fuld af beundring over den indsats, som Bente og Bent Paulsen gjort i snart 40 år for at give viborgenserne den bedst mulige biografoplevelse.

– Fotorama er en veldrevet og moderne biograf, der er et markant bidrag til områdets kulturliv, siger han. – Vi vil gå ydmygt til opgaven med at føre biografen videre i samme ånd, og vi vil sørge for, at den bliver ved med at fremstå som attraktiv og nyskabende for de mange gæster.


Gå tilbage

Efter næsten 40 år ved roret, så overdrager Bente og Bent Paulsen Viborg-biografen Fotorama til Nordisk Film Biografer og direktør Casper Bonavent. Klik for større billede

Med sine fem sale, moderne teknik og velholdte faciliteter hører Fotorama i Viborg til blandt landets bedste biografer. Nu overtages den af Nordisk Film, som i forvejen ejer 22 biografer over hele landet. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+