Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Mad Machine
Lørdag den 17. november 2018
Dansk computerspil
på amerikansk platform
Mad Machines, debutspillet fra esbjergensiske Hero Blocks, er netop blevet lanceret på Discord Store. Spillet er et ud af syv, som på verdensplan er udvalgt til at være "First on Discord".

Mad Machines har været undervejs i tre år, og udviklingen af spillet er sket i en tæt dialog med et stadig voksende community på den amerikanske platform Discord, som i dag har mere end 150 millioner brugere. Potentialet i spillet ligger specielt indenfor turnerings- og esport miljøerne, og det har derfor været vigtigt at udvikle spillets mekanikker og færdighedsbaserede teknikker til at matche hardcorespillernes krav.

Spillet har det seneste år været testet på de største messer for gaming og esport i Europa og USA, og i foråret 2018 vandt Mad Machines prisen for det bedste multiplayer spil til Dreamhack i Austin, Texas.

Se en spiltrailer her.


Gå tilbage

Det dansk udviklede spil Mad Machines blander elementer fra boldspil og kampsport, og det sigter især mod konkurrencemindede spillere. Spillet er for nylig blevet lanceret på amerikanske Discord Store Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+