Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Salgsresultat for 3. kvartal 2018
Lørdag den 28. oktober 2018
LG koncernen
tjente 4,4 mia kroner
Trods faldende efterspørgsel efter standard-TV og voldsom konkurrence på markedet for mobiltelefoner lykkedes det LG at øge overskuddet i tredje kvartal 2018 med 45 procent i forhold til samme periode sidste år.

I tredje kvartal 2018 har datterselskabet LG Home Entertainment Company haft et overskud på knap 2 mia kroner ud fra et samlet salg på næsten 22 mia kroner. Efterspørgslen efter traditionelle TV-apparater er ganske vist faldende, men til gengæld er interessen for OLED- og UHD-TV fortsat stor. Planen for resten af året er, at man på de vigtigste markeder vil sætte yderligere fokus på high-end TV, for derved at kompensere for et generelt set faldende TV-marked.

LG Mobile Communications Company opnåede et rekordstort salg på 12.01 mia kr og var samtidigt i stand til at reducere underskuddet til godt 861 mio kr. Dette er sket trods en på verdensplan faldende efterspørgsel efter smartphones og stigende konkurrence. Det reducerede tab skyldes bl.a. et større fokus på mid-range produkterne. I fjerde kvartal regner man med, at lanceringen af smartphone topmodellen V40 ThinQ vil styrke salget.

Samlet resultat

LG Electronics Inc opererer på over 100 markeder rundt omkring i verden. I 2017 havde koncernen et samlet salg på over 665 mia kroner. LG består af fem selskaber: Home Appliance & Air Solutions, Home Entertainment, Mobile Communications, Vehicle Components og Business-to-Business. LG er en af de førende leverandører af fjernsynsapparater, køleskabe, klimaanlæg, vaskemaskiner og mobile devices.

LG koncernens salg i tredje kvartal 2018 nåede op på knap 91 mia kroner og et overskud på godt 4,4 mia kroner. Omsætningen var årets højeste – 2,7 procent højere end i andet kvartal. Overskuddet var 45 procent højere end i samme periode sidste år, takket være de stærkt reducerede tab på mobile electronics.


Gå tilbage

LG Electronics havde i tredje kvartal 2018 en samlet omsætning på knap 91 mia kroner og et overskud på godt 4,4 mia kroner. I året 2017 nåede den samlede omsætning op på mere end 665 mia kroner. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+