Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Dansk Melodi Grand Prix 2019
Lørdag den 28. oktober 2018
Det kommer igen
til at foregå i Herning
To lørdage i træk kommer Herning til at stå i folkefestens tegn. I 2019 bliver byen nemlig værtsby for både Dansk Melodi Grand Prix og MGP. Jyske Bank Boxen danner ramme om festlighederne.

– Kombinationen DR, Messecenter Herning og Herning by har altid været en garanti for et godt show, og i Herning Kommune vil vi gøre vores for at Dansk Melodi Grand Prix og bliver en mindeværdig event for alle kommunens indbyggere uanset alder, siger borgmester Lars Krarup.

– DR's store tv-shows har en særlig evne til at samle både nationen og generationerne, og det gælder i særdeleshed Melodi Grand Prix og MGP, siger Georg Sørensen fra Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen. – Vi glæder os til igen at have i et tæt og godt parløb med Herning Kommune og DR.

Tre gange på 10 år

Herning har været vært for Dansk Melodi Grand Prix tre gange de seneste 10 år. I 2013 vandt Emmelie de Forest, inden hun senere bragte Eurovision Song Contest-trofæet hjem til Danmark med sin sejr i Malmø. Herning var senest vært i 2017, hvor Anja Nissen vandt med sangen "Where I Am".

Billetter til Dansk Melodi Grand Prix 2019 i Jyske Bank Boxen kan købes på www.drbillet.dk.


Gå tilbage

Herning bliver igen værtsby for Dansk Melodi Grand Prix, og det er alle involverede parter godt tilfredse med – inklusive Georg Sørensen fra Messe Center Herning, Søren Therkelsen fra DR og Hernings borgmester Lars Krarup (foto Tony Brøchner). Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+