Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Åben for tilmelding
Lørdag den 20. oktober 2018
Årets DVB World
afholdes i Irland
DVB World er en årlig konference med fokus på DVB-standarder, -services og -teknologi. Næste års konference afholdes i Irlands hovedstad Dublin den 11. til 13. marts, og blandt hovedemnerne er 5G, OTT, DVB-I og HbbTV.

DVB står for Digital Video Broadcasting og det er navnet på den teknisk orienterede organisation, som præsenterer kommende transmissionsteknologier – inden de endelige beslutninger er truffet.

Konferencen har ca. 200 deltagere som repræsenterer broadcastere, serviceleverandører, fabrikker, politikere og researchere fra det meste af verden. Det giver grundlag for grundige analyser og diskussioner frem for de kommercielt baserede præsentationer, som dominerer andre events. Deltagerne har naturligvis også gode muligheder for networking.

Der er nu åbnet for tilmelding til DVB World 2019. Yderligere information på www.dvbworld.org.


Gå tilbage

DVB World er konferencen hvor ca 200 teknisk orienterede branchefolk fra hele verden mødes for at netværke og for at blive opdateret på de kommende broadcast-teknologier. Klik for større billede

Foredragsholderne på DVB World er teknisk orienterede fagfolk, og altså ikke markedsføringsfolk med kommercielt baserede powerpoints. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+