Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

The Handmaid's Tale
Lørdag den 25. august 2018
Bruce Miller kommer
til København
Den amerikanske tv-serieskaber Bruce Miller giver masterclass på Den Danske Filmskole den 28. august. Det bliver for en udsolgt sal.

Den prisbelønnede forfatter Bruce Miller gæster København i forbindelse med Copenhagen TV Series Masterclasses, der indbyder 170 kreative talenter i den nordiske tv-drama industri til en dag med inspiration, faglig indsigt og kreativ udveksling. Miller er manden bag TV-serien "The Handmaid's Tale", som sidste år vandt otte Emmy-priser, og som starten af 2019 kommer med endnu en sæson.

Talentudveksling

Det er femte gang, Copenhagen Film Fund og Copenhagen TV Festival / Producentforeningen afholder Copenhagen TV Series Masterclasses. De foregående år har programmet bl.a. budt på masterclasses med skaberne af "The Night Of", "True Detective", "Homeland" og "Top of The Lake".

– Arrangementet skal styrke den internationale talentudveksling indenfor film og tv, for derved at fastholde og videreudvikle den høje koncentration af dygtige forfattere, instruktører og producere, som vi har i det danske produktionsmiljø, siger Thomas Gammeltoft fra Copenhagen Film Fund.

Copenhagen TV Series Masterclasses startede som et tilbud til en eksklusiv gruppe af danske film- og tv-kreative, men efter to år åbnede man også for gæster fra Norge, Sverige og Finland.

– Der findes ikke mange håndværksfokuserede arrangementer og seminarer i Norden, hvor man har mulighed for at mødes med kollegaer fra andre lande, reflektere over eget materiale og lære nye teknikker, siger den svenske manuskriptforfatter og producent Anders Weidemann. – Og det er jo nogle af de største forfattere, der kommer til Copenhagen TV Series Masterclasses og deler deres erfaringer med en lille eksklusiv gruppe nordiske fagfolk. Det er ren luksus.

Programmet

Foruden masterclass med Bruce Miller byder dette års program på oplæg fra den engelske "The Crown"-producer Andy Harris om hvad det kræver at producere så store serier. Desuden deltager de danske TV-serie-sværvægtere Tobias Lindholm, Charlotte Sieling og Peter Bose, som åbner for maskinrummet til den kreative proces frem til realiseringen af en tv-serie.


Gå tilbage

Den 28. august giver amerikanske tv-serieskaber Bruce Miller en masterclass på Den Danske Filmskole i forbindelse med Copenhagen TV Series Masterclasses. Han er manden bag TV-serien 'The Handmaid's Tale', som distribueres af HBO Nordic. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+