Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Jobskifte
Mandag den 6. august 2018
Discovery får ny kommunikationschef
Casper Felt er ansat som Discovery Networks Danmarks nye corporate kommunikationschef. Han kommer fra en stilling som rådgiver i kommunikationsbureauet Operate.

Casper Felt får ansvaret for Discoverys interne kommunikation og corporate kommunikation, og han kommer til at arbejde tæt sammen med Discoverys pressechef, Lena Bøgild, som er ansvarlig for al kommunikation omkring virksomhedens programfortefølje og sportsrettigheder.

– Casper har solid erfaring med de kommunikationsdiscipliner, som er knyttet til corporate communications, siger chefen for Discovery Networks Danmark, Christian Kemp. – Vi ser frem til at han løfter vores kommunikation og interessevaretagelse på et marked, som er i konstant forandring.

Casper Felt kommer fra et af landets største kommunikationshuse, Operate. Her har han rådgivet en række større virksomheder og organisationer inden for både PR, interessevaretagelse og kampagner. Tidligere har han været ansat i Danske Banks direktionssekretariat og External Relations.

– Gennem de seneste år har mediebranchen været i en rivende udvikling, siger Casper Felt. – Det gælder i høj grad også Discovery Networks, som har været en af frontløberne på det danske marked. Jeg glæder mig til at blive en del af denne udvikling i en tid, hvor vi alle ændrer vores medievaner. Og så ser jeg frem til at bringe mine erfaringer i spil i en international medievirksomhed.

Casper Felt tiltræder den 13. august.

Fakta om Discovery
Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6'eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne, samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 procent, hvilket gør virksomheden til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark.

Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery Communications.


Gå tilbage

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+