Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Aktionærmøde
Søndag den 5. august 2018
Disney-Fox handelen godkendt
Ved to ekstraordinære aktionærmøder har man godkendt alle forslag vedrørende Disneys overtagelse af 21st Century Fox. Forslagene omfatter 21st Century Fox' aktionærer og udbyttet i forbindelse med dannelsen af det nye "Fox".

Godkendelsen af handelen er sket ved separate aktionærmøder i henholdsvis Twenty-First Century Fox og The Walt Disney Company. Disney aktionærerne godkendte udstedelsen af nye fælles aktier, som overdrages til ejerne af 21st Century Fox aktionærerne som et led i overtagelsen.

– Ved at kombinere forretningsområderne 21CF og Disney, og ved at skabe det nye "Fox" bliver der åbnet for en markant værdistigning for vore aktionærer, siger Rupert Murdoch, Executive Chairman, 21st Century Fox.

Handelen blev godkendt af USAs justitsministerium i slutningen af juli, men der mangler endnu nogle detaljer vedrørende salget af Fox Sports Regional Networks. Desuden skal der afsluttes nogle aftaler med samarbejdspartnere udenfor USA.

I forbindelse med overtagelsen kan 21st Century Fox' aktionerer vælge enten at sælge deres aktier til en styk-pris på 35 dollars, eller de kan fortsætte som aktionærer. Det forventes, at der vil være ca. 50 procent i hver gruppe. Det betyder, at de nuværende 21st Century Fox aktionærer i princippet kommer til at eje 17-20 procent af New Disney.


Gå tilbage

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+