Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Ferie-TV
Mandag den 30. juli 2018
Sådan "snyder" du internettet
Virtual Private Networks, også kaldet VPN, er en service, som skjuler hvor brugeren befinder sig. Det har den bieffekt, at man kan udnytte sine videoabonnementer, uanset hvor man befinder sig i verden.

Sommer er rejsesæson, og det betyder, at man risikerer at få geoblokeret sine foretrukne danske TV-kanaler – f.eks. Telia TV, Viaplay, Zattoo, TV2 Play, HBO Nordic eller DR TV Online. Problemet kan dog løses ved at man kobler sig til internettet via en VPN-tjeneste, fordi man derved kan tilslutte sin enhed til en server i Danmark via en krypteret tunnel. For eksempel kan det se ud som om man er i Danmark, selv om man faktisk befinder sig i USA. Man skal blot vælge en passende VPN serverbeliggenhed.

VPN'er tilbyder også sikkerhed ved at kryptere alle data, som deles mellem internettet og en brugers system, så ingen data kan blive kompromitteret.

Brug f.eks. NordVPN

NordVPN er en VPN-service, som tilbyder dobbelt VPN-kryptering, reklameblokering og Onion Over VPN. Selskabet har over 4500 servere i verden. En af NordVPNs nøglefunktioner er en zero logpolitik.

Prisen for at bruge NordVPN er 79 dollars for to år, svarende til ca. 530 kroner.

Yderligere information på www.nordvpn.com.


Gå tilbage

Med NordVPN kan man kryptere sin online aktivitet for på den måde at beskytte sine personlige oplysninger mod hackere og nysgerrige annoncører. Man får desuden global adgang til streamingtjenester, censureret indhold og sociale netværk. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+