Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Kortfilmkursus
Mandag den 23. juli 2018
Mød World Press Photo
og NOOR Images
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samarbejder med World Press Photo og NOOR Images omkring udbuddet af en international diplomuddannelse i documentary photography.

World Press Photo er nok kendt af de fleste. Men måske ikke for alt, hvad de gør. For nok er det verdens mest prestigefyldte fotokonkurrence (som danskere har udmærket sig i gennem årene), men fonden bag står også for udstillinger, salg af bøger mv. online, udgivelse af bøger, debatter, uddannelse og meget mere.

Organisationens oprindelige formål var at vise fotografernes arbejde for et globalt publikum, og det er blevet udvidet i takt med, at medieverdenen har udvidet sig.

NOOR Images har ligesom World Press Photo Foundation hjemme i Amsterdam, men fotojournalisterne og historiefortællerne i det kombinerede fotoagentur og fond er spredt over hele verden.

De 16 fotografer løser opgaver for kunder som National Geographic, CNN og The Guardian – samt organisationer som Læger uden grænser, Greenpeace og UNICEF. For det, der – udover fotografisk dygtighed og (formentlig) forretningsmæssig fornuft – binder folkene i NOOR Images sammen er ønsket om at fokusere på nutidens globale spørgsmål. Det handler ikke bare om det gode billede men om at bruge fotografiets kraft til "at bære vidnesbyrd om kampen for menneskerettigheder og social retfærdighed".

På Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles internationale diplomuddannelse i documentary photography ønsker man kombinere World Press Photos indsigter, NOOR images kompetencer med skolens egne uddannelsesmæssige erfaringer. De første forløb har haft kursister fra "hele" verden, og her til efteråret byder man velkommen til et nyt hold på modulet "The Short Documentary Film". Det er et uddannelsesforløb rettet mod fotografer, som vil udvide kompetencerne fra foto til film.

Yderligere information på dmjx.dk.


Gå tilbage

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+