Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Rundvisning i DR Byen
Søndag den 1. juli 2018
Turisterne inviteres
til at se det hele
Fra den 5. juli åbner DR for rundvisninger på engelsk. Hidtil har engelske rundvisninger kun været mulige for grupper, der havde købt billetter på forhånd.

– Vi prøver hele tiden at forny os, og ikke mindst om sommeren oplever vi, at mange turister går forbi og ser på den franske arkitekt Jean Nouvels blå koncerthus udefra. Nu vil vi også godt tilbyde, at de kan komme indenfor. Både for at se DR Koncerthuset og for at se, hvordan der bliver arbejdet med radio og TV i Danmark. Det bliver en slags kombinationstur med det bedste fra vores rundvisninger, forklarer projektleder Karen Elefsen fra DR Konferencer og Events, som hører under DR Koncerthuset.

Hun tilføjer, at kombinationsturen kun tilbydes på engelsk, fordi det er i den engelsktalende målgruppe, at man både ønsker at se koncerthuset og høre om DR almindelighed. Og hos DR ønsker man naturligvis at skræddersy rundvisningerne efter gæsternes interesse...

Rundvisningerne på engelsk bliver på 75 minutter, og der kan være 25 med pr. gang. I første omgang er det planen, at DR tilbyder de engelske rundvisninger torsdage og søndage klokken 11.30.

Dansksprogede rundture

De mere traditionelle rundvisninger på dansk bliver selvfølgelig også gennemført i sommeren 2018, og i modsætning til resten af året, så er der rundvisninger hver dag – også når DR-medarbejderne arbejder.

Fra den 2. juli vil der således hver dag klokken 11.15 være "Ramasjang Mysteriet"-ture, hvor børn kan være med til at finde skurke, mens de ser DR Byen. For de voksne vil der være "Bag kulissen"-ture hver dag klokken 13.00, og i DR Koncerthuset er der rundvisninger lørdage og søndage klokken 10.45.

De daglige rundvisninger kommer til at køre frem til og med uge 31. Derudover er det også muligt at købe grupperundvisninger hele sommeren.


Gå tilbage

Vi prøver hele tiden at forny os, siger Karen Elefsen fra DR Rundvisninger. Af hensyn til turisterne arrangerer vi her i sommer engelsksprogede rundvisninger, som både omfatter koncertsalen og DR almindelighed. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+