Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Pressesupprt
Søndag den 1. juli 2018
Epson støtter op om
sommerens festivaler
Festivaler er ikke kun for festglade musikelskere; det er også for de mange seere og læsere, der følger med i medierne. Derfor skal presseområderne ved de danske festivaler give journalister og fotografer de bedst mulige arbejdsbetingelser.

Den danske festivalsæson er nu for alvor skudt i gang og på bedste vis bakket op af det flotte sommervejr. Det har skabt et brag af en Northside-festival i Aarhus i starten af juni, hvor de godt 35.000 gæster kunne nyde vejret og musik fra Björk, Nik og Jay, Queen of the Stone Age og The Nationals. Og festen fortsatte i Odense, hvor Tinderbox i Odense blandt andet fyrede op for amerikanske Jack White.

Men ud over det musikglade publikum besøger et stort antal journalister og fotografer også festivalerne, og det kræver et velforberedt backstageområde, for jo bedre forhold, der er for pressefolket, des bedre omtale får festivalen.

– Vi kan nok ikke helt garantere arbejdsro, når kunstnerne spiller, men vi kan garantere pressefolkene en plads at arbejde ved, hvor alting bare fungerer, siger John Fogde, der er ansvarlig for marketing og kommunikation ved både Northside og Tinderbox.

For at sikre kvaliteten har festivalerne indgået en række samarbejdsaftaler med eksterne leverandører. F.eks. er Northside og Tinderbox gået i samarbejde med Epson, som stiller printere til rådighed for pressefolket.


Gå tilbage

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+