Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Projektorer over 6.000 lumen
Mandag den 11. juni 2018
Epson har førertrøjen på
Futuresource bekræfter, at Epson nu er den førende leverandør af professionelle AV-projektorer i EMEAR-området. Det sker efter tre år med vækst.

Epson har nu 26,7 procent af det professionelle AV-projektormarked. Det er en stigning på næsten 11 procentpoint sammenlignet med samme periode sidste år, og markedsandelen fortsætter med at stige i 2018. þMeddelelsen bygger på Epsons vækstrekord på tværs af alle projektorsegmenter, hvor selskabet nu er den ledende producent af alle typer erhvervsprojektorer til hele EMEAR og resten af CIS. Epsons andel af det samlede projiceringsmarked i EMEAR og resten af CIS ligger nu på 31,3 procent, en stigning på 120 procent i solgte enheder sammenlignet med for seks år siden.

22,3 millioner projektorer

Over hele verden har Epson haft den største markedsandel for projektorer i 17 år i træk med et samlet globalt salg på 22,3 millioner projektorer siden 2006.

– Lanceringen af vores første laserprojektorserie, herunder vores 25.000 lumen projektor for to år siden, var et stort øjeblik for Epson, siger Neil Colquhoun, direktør for professionelle projektorer, Epson Europe. – Og vores første egenudviklede 4K-projektor, som blev lanceret på ISE i år, fører Epson ind i et nyt markedssegment.


Gå tilbage

En markedsundersøgelse fra Futuresource viser, at Epson i løbet af det seneste år har overhalet ærkerivalen Panasonic på projektormarkedet. Fabrikkens pressemeddelelse fortæller dog ikke noget om, hvordan projektormarkedet bliver påvirket af brugen af fladskærme. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+