Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Moderne AV-teknik
Fredag den 11. maj 2018
Det ligner næsten ikke
et konferencerum
Engestofte Gods fra 1400-tallet har fået en AV-løsning, der opfylder kravene til et moderne konferencerum, men er monteret så diskret, at udstyret ikke skæmmer de historiske omgivelser.

Engestofte Gods har i mange har år fungeret som skov-, jagt-, landbrugsejendom, men i dag bruges det også til konferencer, firmafester og bryllupper – midt i de naturskønne omgivelser. Det har krævet en totalrenovering, som inkluderer en moderne AV-løsning.

Det er AV-Huset A/S, som har stået for AV-projektet, og her har man fokuseret på at kombinere Panasonics moderne teknik med Godsets historie. Det har resulteret i en gennemført, men skjult løsning, for udstyret er monteret så diskret som muligt med fokus på æstetik og design. Nogle steder er har det kunnet skjules helt.

Projektoren er en Panasonic PT-DW830 med 8.500 lumens lysstyrke, lærredet er monteret i et særligt motorophæng og lyden skabes af et digitalt flerzoners lydanlæg, som kan konfigureres efter arrangementernes behov. Det hele styres via en nem og overskuelig rumstyring.


Gå tilbage

Engestofte Gods er en kongsgård der ligger ned til Maribosøerne på Lolland og som stammer helt tilbage fra 1457. Der skule derfor tages særlige arkitektoniske hensyn, da man etablerede et konferencerum i en af bygningerne. Klik for større billede

AV-løsningen på Engestofte Gods falder næsten usynligt ind i de historiske omgivelser. Det er AV-Huset, som har stået for projektet. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+