Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Danmon på NAB 2018
Lørdag den 7. april 2018
Nye seervaner skaber
nye forretningsmodeller
Danmon udstiller på årets NAB i Las Vegas fra 7. til 12. april. Her vil den danske virksomhed styrke sit image som en teknologisk partner, der er helt fremme i fronten af den medieteknologiske udvikling...

– NAB 2018 rammer et vigtigt punkt i den aktuelle udvikling af TV og øvrige forretningsmodeller, siger Christoffer Kay fra Dan Technologies A/S. – Branchen bevæger sig nemlig hastigt ind på områder som virtuelle studier og cloud teknologi. Og på NAB vil vi styrke Danmons position som en stærk global spiller indenfor salg, service og systemintegration – både når det gælder broadcast og underholdning i almindelighed.

– Forudsætningen er naturligvis, at vi forstår branchens udfordringer – ikke bare mht infrastruktur, men også mht hvordan den teknologiske udvikling påvirker seernes forbrugsmønstre. Denne udvikling skaber nemlig helt nye forretningsmodeller for distribution af indhold.

Fakta om Danmon Group

Danmon er en dansk virksomhed, som blev startet i 1981, og som i dag arbejder globalt med kontorer i Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland, Vietnam, Spanien og Portugal.

Danmon dækker er bredt spektrum af kompetencer, som bl.a. omfatter traditionel broadcast, IT/IP, RF, satellit, audio over IP, virtuelle studier, arkivering og storage, OTT og streaming- platforme såvel som API og software til styring af workflow.


Gå tilbage

– Branchen bevæger sig hastigt ind på områder som streaming og cloud teknologi, siger Christoffer Kay fra Dan Technologies A/S. – Det er en udvikling som skaber helt nye forretningsmodeller for distribution af indhold. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+