Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Onsdag den 21. marts 2018
Mikkel Beiter blev
dansk dobbeltvinder
Danske Mikkel Beiter er udnævnt som vinder af Open-konkurrencen i kategorien Travel med sit billede "Shapes of Lofoten". Billedet gav ham også førstepladsen i den danske National Award-konkurrence.

Københavnske Mikkel Beiter er 30 år og selvlært landskabs-, rejse- og dyrelivsfotograf. Foto er hans hobby, og han bruger ofte sine ferier på at rejse til forskellige dele af verden med sit kamera – især Lofoten i Nordnorge.

– I vintermånederne kan man se de mest fantastiske farvekontraster i Lofoten, siger han om vinderbilledet "Shapes of Lofoten". – De små klassiske hytter med deres gule og røde farver står i skarp kontrast til de hvide farver fra sneen samt den mørke vinterhimmel. I mit billede matcher hytternes tage formen på det ikoniske bjerg Olstinden, som ses i baggrunden.

Drømmen om fuldtidsjob

Beiter er naturligvis glad og stolt over, at han både vinder Open-konkurrencen i kategorien Travel og vindertitlen Denmark National Award: – Jeg håber det kan hjælpe mig pæå vej mod min drøm om at blive fuldtidsfotograf.

Ud over anerkendelsen og vindertitlen har Mikkel Beiter også vundet fotoudstyr fra Sony. Derudover vil hans billede blive vist på Sony World Photography Awards-udstillingen på Somerset House i London fra den 20. april til den 6. maj 2018, og det bliver trykt i bogen Sony World Photography Awards 2018.

World Photography Organisation

"World Photography Organisation", som står bag Sony World Photography Awards, opererer i mere end 180 lande. Målet er at styrke interessen for foto ved at prisbelønne verdens bedste billeder og fotografer.

Vinderne af hovedkonkurrencerne samt den professionelle konkurrence bliver offentliggjort den 19. april

Yderlgere informaion: www.worldphoto.org.


Gå tilbage

Mikkel Beiter er dansk dobbeltvinder ved Sony World Photography Awards 2018. Hans vinderbillede er taget i forbindelse med en fotorejse til Lofoten i Nordnorge. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+