Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Digital PR
Søndag den 18. marts 2018
Mynewsdesk vil ind på
det amerikanske marked
Mynewsdesk udvider arbejdsfeltet til også at omfatte verdens største marked for PR og kommunikation, nemlig USA. Det er santudugt startskuddet for et partnerskab med Ragan Communications, som blandt andet står bag nyhedssitet PR Daily.

Mynewsdesk blev grundlagt i Sverige i 2003 og har siden åbnet kontoret i Danmark, Norge, Tyskland, England og Singapore. Mynewsdesk arbejder med digital PR og kommunikation, og leverer i dag kommunikationsløsninger for mere end 5.000 kunder.

– Ekspansion har stået højt på vores dagsorden de seneste år, og eftersom USA er verdens største marked for PR og kommunikation, så er det et naturligt næste skridt for os, siger Mattias Malmström, adm. direktør hos Mynewsdesk. – Men det er også en stor udfordring at slå vores navn fast hos amerikanske kommunikatører.

Strategisk partnerskab

Om det nye partnerskab med Ragan Communications forklarer Mattias Malmström, at de er valgt, fordi de er veletablerede på det amerikanske marked.

Ragan Communications driver blandt andet nyhedssitet PR Daily og Ragan.com, som med information om PR, markedsføring og sociale medier dagligt trækker mere end 700.000 besøgende fra hele verden. De står også bag mere end 50 brancheevents og konferencer hvert år.

Ragan Communications offentliggjorde det nye partnerskab på eventet Social Media Conference i Orlando, hvor talere fra blandt andet Vox, Amazon, IBM Corporate Communications og Salesforce var til stede.

– For at lykkes med PR og medierelationer skal virksomheder nøje overveje det, de sender ud, siger Mark Ragan fra Ragan Communications. – De skal dele relevant information på en måde, som passer journalisterne. Mynewsdesks platform er skabt af journalister med journalisternes behov i fokus, og vi tror den tilgang vil passe godt til det amerikanske marked. Vi glæder os til at introducere Mynewsdesk.

Fakta om Mynewsdesk

Mynewsdesks digitale tjeneste omfatter medieovervågning, nyhedsdistribution og analyseværktøjer. Virksomheden har i dag flere end 5.000 kunder og 77.000 brugere, som servicers af godt 220 ansatte fordelt på kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannien og Singapore.


Gå tilbage

Mynewsdesk blev grundlagt i 2003 i Stockholm og har i dag godt 220 ansatte. Siden 2008 er Mynewsdesk ejet af den norske medievirksomhed NHST Media Group AS. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+