Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Den Danske Filmskole
Søndag den 18. marts 2018
Få styr på filmøkonomien
Filmskolen inviterer til workshop der afdækker filmproduktionens værdikæde. Kursuskeder: Den internationale filmspecialist Angus Finney. Tidspunkt: 26.-27. maj.

Workshoppen skal afdække filmens værdikæde og væsentligste økonomiske faser – hele vejen fra den første idé til udviklingsfasen, financiering, salg, produktion, post-production, markedsføring, distribution, præsentation, merchandising, licensaftaler og digitale mediemulighgheder.

Workshoppen ledes af Angus Finney, som bl.a. vil fortælle om financieringsmuligheder, co-production og ikke mindst indtægtsmuligheder.

Angus Finney er en international filmspeciallist, som har undervist på MBA-niveau på The Judge Business School på Cambridge Universitet og på MA-niveau på London Film School/Exeter University. I 2016 blev han udnævnt til gæstelærer på Beijing Film Academy, og i marts 2017 blev han associate professor med speciale i filmbusiness på Exeter University.

Workshioppen foregår i weekenden den 26.-27. maj. Pris 1.495 kroner. Tilmeldingsfrist 20. april. Yderligere information på efu.filmskolen.dk/kurser.


Gå tilbage

Angus Finney holder workshop på Filmskolen i weekenden den 26.-27. maj. Emne: Økonomi i filmproduktionen. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+