Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Det Digitale Tilbud
Lørdag den 17. februar 2018
Mandal-film vandt
fem internationale priser
ilmen Det Digitale Tilbud handler om hvordan mennesker med autisme kan have stor glæde af digitale medier. Den har netop vundet sin 5. internationale pris.

Det er Marcus Mandal fra filmselskabet Citizen Dane som har instrueret Det Digitale Tilbud, og han glæder sig – naturligvis over at den nu har vundet "Award of Distinction" ved årets "Humanitarian Award" i forbindelse med Shorts i Californien.

Filmen er også kåret som vinder ved flere andre amerikanske festivaler – bl.a. Hollywood International Independent Documentary Awards og MarCom Awards.

"Humanitarian Award" gives til film som skaber opmærksomhed omkring emner som økologi, politik, social retfærdighed, sundhed og velvære, dyr og naturen, samt bevarelse af åndelige værdier.

Prinsessen medvirker

Prinsesse Marie medvirker i Det Digitale Tilbud i sin egenskab af protektor for Landsforeningen Autisme. I filmen siger hun bl.a.:

– For mennesker med autisme kan digitale medier i høj grad forbedre livskvaliteten. Disse medier åbner nemlig op for helt nye pædagogiske muligheder i forbindelse med planlægning, visualisering og overskuelighed.

– Vi har fulgt et treårigt projekt, hvor Autismecenter Storstrøm arbejder med at finde digitale værktøjer, der kan gavne deres brugere. Det gælder alt fra mobiltelefoner og tablets til robotter, siger filmens instruktør Marcus Mandal. – Det er fantastisk at kunne være med til at give emnet så stor opmærksomhed uden for landets grænser.

Filmen kan ses på www.citizendane.dk.


Gå tilbage

Filmen Det Digitale Tilbud handler om hvordan mennesker med autisme kan have glæde af digitale medier. Den er instrueret af Marcus Mandal fra filmselskabet Citizen Dane, og prinsesse Marie medvirker i sin egenskab af protektor for Landsforeningen Autisme. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+