Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Nytårstradition
Fredag den 29. december 2017
Mange starter året
hos McDonald's
Nytårsdag er årets travleste dag hos McDonald's. Derfor er næsten alt personale indkaldt for at servere fastfood til mere end 270.000 danskere.

Når danskerne vågner op den 1. januar er de fleste trætte og trænger til at slappe af efter julen og årets største fest. Derfor vælger rigtig mange danskere, faktisk over end kvart million, at lægge turen forbi McDonald's. Det gør nytårsdag til burgerkædens travleste dag på året.

– Vi har gæster, der kommer direkte fra nytårsfesten og dem, som først har sundet sig i nogle timer derhjemme. For flere er det faktisk en tradition at spise årets første måltid hos os, siger Mads Friis, kommerciel direktør hos McDonald's.

Cheeseburgeren er den mest populære burger den 1. januar. Hele 9 ud af 10 gæster køber denne burger. På de efterfølgende pladser kommer Big Tasty Bacon og den klassiske Big Mac. Halvdelen af alle gæsterne vælger at spice deres måltid op med Chili Cheese Tops, og 57 procent vælger at drikke Coca-Cola til måltidet.

3.600 ansatte

Til årets travleste dag er der brug for et massivt antal medarbejdere. Derfor står mere end 3.600 ansatte klar til at hjælpe danskerne ind i det nye år, hvilket er 86 % af den samlede medarbejderstab.

– En del danskere har selv arbejdet hos McDonald's på et tidspunkt, og alle kan skrive under på, at 1. januar er en helt særlig dag i restauranten. Når vi skal have så mange gæster igennem, så kræver det noget ganske særligt af vores medarbejdere, men jeg har set dem levere varen år efter år, og vi er mere end klar til at sende danskerne mætte ind i 2018, siger Mads Friis med et smil.


Gå tilbage

Cheeseburgeren er den mest populære burger den 1. januar. Hele 9 ud af 10 af McDonald's gæster køber den ikoniske burger, og mange supplerer med Chili Cheese Tops og Coca-Cola. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php