Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Markedsstrategi
Fredag den 29. december 2017
Fujitsu vil
levere til staten
Fujitsu leverer allerede it-styringssystemer til en lang række af kommuner og regioner. Nu bevæger virksomheden sig også ind på det statslige område og bliver én af de syv udvalgte leverandører i den netop offentliggjorte rammeaftale for drift af it-systemer og infrastruktur. Aftalen har en værdi af 150 mio. kr. og løber over fire år.

Det offentlige udgør allerede mere end 50 procent af Fujitsus serviceforretning, i Danmark såvel som i Europa. Men det er første gang, it-giganten vælger at byde ind på et statsligt udbud i Danmark.

– Vi har udvidet vores markedsstrategi til også at omfatte staten og statslige myndigheder, siger Fujitsus salgsdirektør David Lange, – og vi er derfor meget tilfredse med at være en del af den nye rammeaftale.

Aftalen omfatter infrastruktur, it-systemer, support og konsulentbistand, hvilket er fire områder, hvor Fujitsu står rigtig stærkt. Fujitsu forventer desuden, at aftalen kan åbne for yderligere aftaler med staten, når der fremover bliver lavet miniudbud.

– Vi vil bringe vores teknologi og ekspertise, i form af cloud-løsninger, kunstig intelligens, sikkerhed og Internet of Things, ind i den digitale rejse, som det offentlige Danmark er i gang med. Vi investerer massivt på disse områder og ønsker at være en "trusted advisor" for staten og offentlige myndigheder, siger David Lange.

Tidligere på måneden blev det offentliggjort, at Fujitsu også er udvalgt som leverandør til SKI's nye rammeaftale 02.17 for konsulentydelser, en aftale der har en værdi af 300 mio. kr. for de to år, den minimum løber.

Fakta om aftalen

 • Fujitsu bliver én af syv leverandører i ny fireårig rammeaftale for drift af it-systemer og infrastruktur i staten.
 • Fujitsu er allerede storleverandør af it-løsninger til kommuner og regioner, men det er første gang, Fujitsu byder ind på et statsligt udbud.
 • Aftalen har en samlet værdi af 150 mio. kr. Potentialet for Fujitsu er dog større, fordi aftalen kan åbne for nye aftaler om leverancer af it-løsninger til staten og statslige institutioner.
 • Fakta om Fujitsu

 • Fujitsu er Japans førende ICT (Information and Communication Technology) virksomhed og tilbyder en komplet portefølje af teknologiprodukter, løsninger og services.
 • Omkring 155.000 Fujitsu-medarbejdere supporterer kunder i over 100 lande.
 • I Danmark har Fujitsu ca. 250 medarbejdere på adresser i Ballerup og Aarhus.
 • Yderligere information på fujtsu.com/da.


 • Gå tilbage

  > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

  sojle.php