Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Apple og Cisco
Lørdag den 16. december 2017
Sikkerhedsapp beskytter
iOS-arbejdstelefoner
IT-virksomheden Cisco lancerer sikkerhedsappen Cisco Security Connector i samarbejde med Apple. Appen skal give virksomheder øget synlighed og kontrol over deres medarbejderes iOS-enheder og styrke sikkerheden, så virksomhedens data ikke ender i de forkerte hænder.

Smartphonen er blevet et vigtigt og påkrævet arbejdsredskab for mange medarbejdere, og flere end 70 pct. af virksomheder tilbyder i dag en arbejdstelefon eller tablet til deres ansatte. Samtidig vokser antallet af internettrusler mod mobile enheder, hvilket sætter virksomhedernes data i farezonen.

Derfor lancerer Cisco i samarbejde med Apple sikkerhedsappen Cisco Security Connecter til iOS 11. Den beskytter bl.a. iPhones og iPads mod ondsindede internetsider på tværs af netværk, og kan ved forsøg på hackerangreb fortælle virksomheden, hvad der skete, hvem det berørte og give en brugbar risikovurdering.

Ransomware og malware

– Ransomware og malware spreder sig på tværs af internettet og er i særdeleshed rettet i mod mobile enheder. Sammen med Apple giver vi nu virksomheder mulighed for at blive de mest samarbejdsunderstøttende og sikre forretninger i verden, siger Christian Heinel, som er ansvarlig for sikkerhed hos Cisco i Europa.

Cisco Security Connecter giver adgang til funktioner fra Cisco Umbrella og Cisco AMP. Appen kan implementeres på virksomhedsejet iOS-enheder via en MDM-løsning (Mobile Device Management) som f.eks. Cisco Meraki.


Gå tilbage

Takket være samarbejdet mellem Apple og Cisco kan iOS-enheder komme til at fungere mere effektivt på arbejdspladser som med Cisco teknologi. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php