Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Nordjyske Medier
Fredag den 8.. december 2017
Frasælger Århus-afdeling
Nordjyske Medier sælger fire digitale forretninger for at fokusere på den regionale digitale forretning. Køberen er den nuværende direktør for Nordjyske Mediers digitale forretningsudvikling, Kenneth Andersen, som dermed stopper i Nordjyske Medier.

Overtagelsen medfører, at alle aktiviteter, medarbejdere m.v., der har base på Nordjyske Mediers kontor i Aarhus, overtages af det nystiftede selskab Heymate ApS, som ejes af Kenneth Andersen og Christoffer Hübertz.

Heymate overtager fire forretningsområder med i alt 45 sites og 6 apps. De fire er Bazoom-gallerierne, Admill, HandyHand og en række markedspladser og biltjenester.

Bazoom-gallerierne er interessesites for entusiaster inden for biler, heste, både m.v. Admill er forbrugerrettede sammenligningstjenester, heriblandt låne-sammenlignings-tjenesten www.tjek-laan.dk. HandyHand er Danmarks største deleøkonomi-tjeneste inden for formidling af opgaver mellem private, og derudover overtages en række markedspladser og biltjenester som f.eks. www.bilhandel.dk og www.tjekbil.dk, hvor forbrugere gratis kan lave nummerpladeopslag og tjekke biler for restgæld og km-fusk.

Samlet har porteføljen over 1,4 mio. unikke brugere og 20 mio. sidevisninger om måneden. Heymate ApS overtager formelt aktiviteterne per 31. december 2017, og parterne er enige om ikke at oplyse salgsprisen.

Fakta

Heymate ApS ejes af Kenneth Andersen og Christoffer Hübertz. Kenneth Andersen har en fortid som direktør og investor i en lang række danske internetvirksomheder som Bilbasen, Autobutler og Bazoom, samt en international erfaring fra bl.a. Ebay. Christoffer Hübertz har en fortid hos bl.a. Ebay, Jubii, DBA og som iværksætter med fokus på salg, markedsføring og forretningsudvikling.


Gå tilbage

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php