Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

LED lys
Tirsdag den 31. oktober 2017
PostNords ambitiøse energimål
I Brøndby Pakkecenter har udskiftning af belysning medført gladere medarbejdere og årlig besparelse på 700.000 kroner.

Som et led i PostNords miljøstrategi om at reducere CO2-udledningen med 40 procent inden 2020 i forhold til 2009, har virksomheden for nylig afsluttet et større energiprojekt i Brøndby Pakkecenter, hvor både kontorer, lagerhal og udendørsarealer har fået bedre lys med mindre energiforbrug.

Projektet er styret af rådgivnings- og installationsvirksomheden Kvalitek, som er specialist energioptimering med LED belysning. Opgaven var at udskifte den konventionelle belysning med energibesparende LED-lys i både lagerhaller, produktionsområder, kontorer, toiletter, kantine, køkken og udendørsbelysning.

Flere LUX for pengene

LED-armaturerne har fordoblet lysniveauet og samtidigt mindsket strømforbruget væsentligt. Det giver meget mere lys for pengene. Og det har givet gladere medarbejdere, for når man f.eks. arbejder i pakkecenteret om aftenen og natten, så betyder lyset meget for både velbefindende og produktivitet.

LED-armaturerne udleder desuden væsentligt mindre varme end de gamle lyskilder. Faktisk har PostNord kunnet slukke for al såkaldt komfortkøl, og alene her er besparelsen på det samlede energiregnskab mærkbar.

Samlet set kommer udskiftningen af de 1.200 lyspunkter i Brøndby Pakkecenter til at medføre en årlig besparelse på 700.000 kroner.


Gå tilbage

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+