Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Objektivsalg
Onsdag den 4. oktober 2017
Fujifilm samler kræfterne
Den japanske objektivfabrik Fujifilm har reorganiseret sin europæiske salgsorganisation, så alle aktiviteterne nu er samlet i den tyske by Kleve.

Fra 1. oktober er aktiviteterne i Fujifilm Optical Devices Europe blevet samlet i den tyske by Kleve. I Japan koncentrerede Fujifilm allerede i 2012 sine aktiviteter indenfor optical business og electronic imaging på samme adresse, og det er synergien i denne strategi, som koncernen nu også vil udnytte i Europa.

Ledelsen af FujiFilm Optical Devices Europe GmbH overtages af den nuværende vicedirektør Homare Kai og af Christopher Brawley, der er chef for Fujifilm Electronic Imaging Europe GmbH.

– Den nye firmastruktur gør Fujifilm os i stand til at reagere hurtigere og mere effektivt på markedsudviklingen, og det er en forudsætning for succes på dette område, siger Christopher Brawley. Han ser desuden en fordel i, at håndteringen af de optiske produkter nu også rent fysisk kommer tættere på afdelingerne Fujifilm Recording Media og Fujifilm Electronic Imaging Europe, som har haft til huse i Kleve i mange år.

Fujifilm Optical Devices Europe har ansvaret for salg, markedsføring og support i Europa, Mellemøsten og Afrika af de professionelle Fujinon objektiver til TV- og filmproduktion, videoovervågning og industriel brug, samt af Fujinon kikkerter.


Gå tilbage

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php