Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Konference
Tirsdag den 12. september 2017
Bredbånd til alle
– i hele Danmark
Randers Kommune og Landdistrikternes Fællesråd inviterer til National Bredbåndskonference for at sætte fokus på kommunernes muligheder for at bidrage til bredbåndsudrulningen.

Et bredt flertal i Folketinget vedtog i 2013 en målsætning om, at alle danskere skal have adgang til en bredbåndshastighed på 100/30 mbit/s i 2020. Det anslås imidlertid, at omkring 300.000 husstande fortsat ikke har tidssvarende bredbånd. Det er derfor nødvendigt med flere tiltag, mener Randers Kommune og Landdistrikternes Fællesråd.

På den baggrund afholder Randers Kommune og Landdistrikternes Fællesråd en konference d. 18. september 2017, som vil sætte fokus på bredbåndsdækningen i hele Danmark igennem forskellige panelsessioner og oplæg om bl.a. aktive udbud, markedskræfterne og Bredbåndspuljen. Afslutningsvis vil der blive debatteret, hvordan den offentlige sektor og markedskræfterne bedst understøtter hinanden. Programmet er vedlagt.

Til konferencen, hvor Rulle Grabow er konferencier, deltager flere kommuner, blandt andre Læsø, Guldborgsund, Syddjurs, Norddjurs, Næstved og Ballerup. Derudover kommer repræsentanter fra Dansk Energi og Teleindustrien. Kontorchef Jakob Henrik Juul fra Energistyrelsen giver en status på bredbåndsudviklingen, mens IT- og teleordfører Karin Gaardsted (S) og andre meningsdannere også deltager.

Praktiske oplysninger

Konferencen afholdes d. 18. september fra kl. 9.45 til kl. 15.30. Den er åben for alle, og er særligt relevant for offentligt ansatte og politikere, der arbejder med digital infrastruktur. Erfaringer viser, at arbejdet med bredbånd inden for det offentlige ofte vil have en stor berøringsflade, hvorfor forskellige medarbejdergrupper kan være relevante.

Konferencen afholdes i loungen i Business Park Randers, Viborgvej 92, 8920 Randers NV. Der vil være gratis mad og drikke. Tilmelding kan ske via.www.randers.dk/bredbaand


Gå tilbage

Landdistrikternes Fællesråd tæller 47 kommuner, der tilsammen repræsenterer over 2,6 millioner danskere. Det er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php