Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Canon MT-26EX-RT Macro Twin Flash
Sønag den 3. september 2017
Specialflash til tandlægen
Canons nye dobbeltflash har lidt større lysstyrke end forgængeren. Og så kan den indgå i et større flash-setup.

Det er ikke en ringflash, så man kan ikke opnå de ringformede reflekser i fotomodellens øjne, som nogle fotografer dyrker. Men i virkeligheden giver de to flashhoveder flere kreative muligheder, for de kan vinkles og roteres på enhver tænkelig måde. Man kan også montere en softer på det ene eller på begge flashhoveder. Og man kan se lysvirkningen på forhånd, for hvert flashhovede er udstyret med hvidt LED pilotlys.

Canon fremhæver selv, at dobbeltflashen er velegnet til bl.a produkt- og madfotografering, nærbilleder af dyreliv og fotografering i tandlægepraksisser. Desuden har den en Radio Wireless Master-funktion til trådløs styring af andre Speedlite-flashenheder. Helt op til 15 enheder i fem grupper kan styres via en række forskellige metoder: Fuldautomatisk eksponering kan måles af kameraet via præflash, såkaldt E-TTL. Styrken af hver flash kan indstilles manuelt. Og desuden kan man anvende forskellige former for eksponeringsstyring for hver flashenhed, som for eksempel en blanding af manuel og E-TTL.

Canon MT-26EX-RT Macro Twin Flash koster ca. 8.000 kr.


Gå tilbage

Canon MT-26EX-RT er en nydesignet dobbeltflash, der passer til fabrikkens EOS spejlreflekskameraer plus det spejlløse EOS M3 kamera. Den er især velegnet til makrofoto – f.eks. i tandlægepraksisser. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php