Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Datasikkerhed
Lørdag den 25. august 2017
PostNord har
også succes...
Mens flere alvorlige hackerangreb ser dagens lys, oplever PostNord Strålfors stigende efterspørgsel på søgbart it-arkiv, som beskytter følsomme persondata.

Hos PostNord Strålfors, der leverer digitale tjenester, stiger antallet af henvendelser fra it-chefer på udkig efter et sikkert arkiv for følsomme data. Virksomheder over hele landet har brug for hjælp til at leve op til kravene i den kommende databeskyttelsesforordning, der træder i kraft 25. maj 2018.

– It-chefer og it-ansvarlige, især i de mellemstore virksomheder, har ikke ressourcer til at udvikle deres egen løsning, siger Thomas Knudssøn, adm direktør hos PostNord Strålfors. – Typisk har de behov for et standardprodukt, som integreres i deres eksisterende ERP-system. Vi er kompatible med alle leverandører inkl. SAP, Oracle og Microsoft, og er dermed en partner som sikrer minimale ændringer i den daglige drift,

Udveksling af information

Hovedparten af PostNord Strålfors' ydelse er udveksling af datainformation såsom e-boks og digital kommunikationspost mellem det offentlige og borgerne samt virksomheder i det private erhvervsliv. I lyset af de seneste måneders hackerangreb, herunder ransomware-programmet Wannacry og hackerangrebet mod Mærsk i juni som de værste, vurderer it-leverandøren, at virksomhederne går en tid i møde med endnu større cybertrusler og behov for en professionel, skudsikker it-løsning.

– Virksomheder har f.eks. behov for at gemme eksakte kopier af fakturaer fra kunderne i fem år og herefter sikre, at de bliver slettet. Men udover at det skal være nemt at lagre dem elektronisk, så skal virksomhederne også løbende have mulighed for at søge og finde dem i arkivet. Er man f.eks. et mobilselskab, så vil man hurtigt ligge inde med 100.000 fakturaer eller flere. Det kunne også være følgesedler til en webshop, som viser kundehistorikken. Eller økonomiafdelingen, der skal anvende arkivet som opslagsværk i forbindelse med en due diligence med et stort tidspres og behov for at blive foretaget "stille" på det absolutte ledelsesniveau. Jo større volumen, desto vigtigere er et søgbart og sikkert arkiv.


Gå tilbage

– It-chefer og it-ansvarlige i især de mellemstore virksomheder har ikke ressourcer til at udvikle deres egen løsning. Derfor oplever vi stigende efterspørgsel på søgbart it-arkiv, som beskytter følsomme persondata, siger Thomas Knudssøn, adm direktør hos PostNord Strålfors. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php