Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

TV 2-serie
T1rsdag den 15. august 2017
Rita – tilbage
på skolebænken
TV 2 er tilbage med Rita – den politisk ukorrekte lærer, der selv var elev engang....

I den nye sæson møder man Rita omgivet af pomfritter og friture. Hun er nemlig blevet fyret fra sit job som lærer på Islevgård Skole, hun bor hos sin datter Molly og arbejder på en burgerbar. Men hun kommer tilbage på skolebænken...

Mille Dinesen ses – naturligvis – igen i rollen som Rita, og der er også gensyn med Lise Baastrup som Hjørdis, Ritas tidligere kollega, og Kristoffer Fabricius som Hjørdis' kæreste Uffe. Ritas datter, Molly, spilles af Sara Hjort Ditlevsen. Derudover medvirker bl.a. Charlotte Munck, Kurt Ravn, Ole Lemmeke og Kenneth Christensen.

Holdet bag

Hovedforfatterne til seriens fjerde sæson er Christian Torpe og Jannik Tai Mosholt, og serien er instrueret af Lars Kaalund og Natasha Arthy.

Den nye sæson er produceret for TV 2 af SF Studios ved producer Jesper Morthorst, og serien er produceret i samarbejde med Netflix.

Christian Torpe er Rita-seriens skaber, og den gav ham hans internationale gennembrud. Han er nu bosat i Los Angeles, hvor han har skrevet TV-serien "The Mist" efter Stephen Kings novelle. Torpe har blandt andet vundet en Bodil for "Årets filmmanuskript" til Bille August-filmen "Stille Hjerte".

Den nye sæson af Rita starter på TV 2 mandag 21. august kl. 20.00. Serien kan også ses på TV 2 PLAY.


Gå tilbage

Mille Dinesen er tilbage i rollen som Rita,der er blevet fyret fra sit job som lærer på Islevgård Skole, og nu arbejder på en burgerbar. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php