Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Digital opgradering
Fredag den 4. august 2017
Byt dit gamle
Leica kamera
Leica Store på Frederiksberg Allé 47 vil have gamle Leica fotografer til at skifte til nye, digitale kamerahuse. Men objektverne kan fortsat bruges.

Leica TL2 er et digitalt kamerahus med touchskærm som på en smartphone. Men billedsensoren er væsentligt større, så selvom den rummer 24 megapixels kan den alligevel arbejde med ISO-værdier op til 50.000. Og man behøver ikke nødvendigvis at købe nye objektiver til kameraet, for gamle Leica-objektiver kan bruges via en adapter.

Når man anskaffer Leicas nye digitale kamerahus, så har man – sandsynligvis – ikke længere brug for det gamle Leica M, CL eller R kamerahus. Derfor tilbyder Leica Store, at man kan bytte det gamle kamerahus til en Leica Visoflex søger, der passer til det nye Leica TL2 kamera. Denne søger har en værdi af 3.500 kroner.

For at bruge de gamle objektiver på det nye kamerahus, skal man somsagt have en objektivadapter. Den koster 2.500 kroner. Og så skal man være opmærksom på, at billedchippen i det nye kamerahus er mindre end 24 x 36-formatet. Objektiverne vil derfor virke mere telede...

Det nye Leica TL2 kamerahus koster ca. 15.000 kroner.


Gå tilbage

Leica TL2 er et kamerahus, der betjenes som kameraet i en smartphone, men er udstyret med en væsentligt større billedchip. Man kan derfor arbejde med skarpt afgrænset skarphedsdybde. Og man kan arbejde med ISO-følsomheder op til 50.000. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php