Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Virksomhedsovertagelse
Fredag den 4. august 2017
Sicom opkøber
RMK Teknik
Sicom A/S i Stjær ved Galten har pr. 1. august 2017 opkøbt virksomheden RMK Teknik.

Sicom arbejder indenfor design, installation og servicering af teleslyngeanlæg og AV-løsninger. Formålet med opkøbet af RMK Teknik er et ønske om at udvide virksomhedens aktiviteter i Vestjylland.

Robert Klokmose, grundllægger af RMK Teknik, er nu ansat hos Sicom A/S. Det giver virksomheden en erfaren ny medarbejder og skaber tryghed hans eksisterende kunder.

Fakta

Sicom A/S arbejder med installation og servicering af teleslyngeanlæg og AV-løsninger. Virksomheden blev grundlagt af Peter Schmidt i 1987.

Robert Klokmose har siden 1974 arbejdet med radio og tv med lyd som speciale. Siden 1994 har han været selvstændig med virksomheden RMK Teknik. Hans kompetencer inkluderer blandt andet højttalere og forstærkere, trådløse mikrofoner, teleslynge, projektor og lærred, billedskærme og kamera, samt totalløsninger indenfor lyd og billede.


Gå tilbage

Robert Klokmose har siden 1974 arbejdet med radio og tv med lyd som speciale. Nu har han solgt sin virksomhed, RMK Teknik, til Sicom, hvor han arbejder videre... Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php