Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Producent Rettigheder Danmark
Lørdag den 8. juli 2017
CAB, Filmkopi
og Filmret fusionerer
Foreningerne CAB og Filmkopi er den 27. juni 2017 fusioneret med foreningen Filmret, der samtidig traf beslutning om nye vedtægter og et nyt navn; Producent Rettigheder Danmark (PRD).

kSiden 2015 har Filmrets bestyrelse arbejdet tæt sammen med bestyrelserne i CAB og Filmkopi om at forenkle foreningernes struktur og administration. På Filmrets årsmøder er der løbende informeret om dette arbejde, og på et ekstraordinært årsmøde den 29. maj 2017 traf man en foreløbig beslutning om fusion af CAB, Filmkopi og Filmret med Filmret som den fortsættende forening.

Fusionen blev en realitet den 27. juni 2017 på et opfølgende ekstraordinært årsmøde, hvor også foreningens nye vedtægter og nye navn "Producent Rettigheder Danmark" blev endeligt vedtaget.

Medlemmer af de tidligere foreninger CAB, Filmkopi og Filmret er automatisk medlemmer af Producent Rettigheder Danmark (PRD).

Udbetalinger

Foreningens fremtidige udbetalinger vil ske på samme grundlag som før fusionen.

Forretningsområderne vil være de samme, og som producent og rettighedshaver skal man på sædvanlig vis bekræfte rettigheder (claime) ved hjælp af de tre login cab.dk, filmkopi.dk og filmret.dk. Den eneste forandring bliver, at afsenderen fremover vil være PRD i stedet for de tre foreninger.


Gå tilbage

De tre rettighedsforeninger Filmret, CAB og Filmkopi er fusineret under samme navn og samme logo. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php