Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Mobil på ferien
Mandag den 19. juni 2017
4G over hele Europa
Telia har åbnet for hurtige 4G-forbindelser i samtlige 32 EU- og EFTA-lande (Norge, Schweiz mv.). Samtidig udvider Telia sine eksisterende Roam Like Home abonnementer, så kunderne nu kan tage hele 20 GB data med på ferien uden at betale ekstra.

Der er for nylig trådt en ny EU-regel i kraft; en regel som betyder, at alle europæiske mobilkunder fremover skal kunne tage en afmålt datakapacitet med sig, når de rejser til et andet EU-land.

Den mulighed har Telias mobilkunder allerede haft i nogle år, for de har kunnet tage 10 GB med på ferien uden at betale de upopulære roaming-gebyrer, når de gik på udenlandske mobilnet. Nu udvider Telia sine roaming-abonnementer, så danskerne kan surfe langt mere data, end hvad EU-reglerne kræver.

– Det mobile dataforbrug stiger voldsomt i disse år. Ikke mindst, når vi er i udlandet, siger privatkundedirektør i Telia, Christoph Nørgaard. – Siden Telia lancerede Roam Like Home for nogle år siden er forbruget faktisk steget med hele 80 procent om året. Derfor udvider vi nu vores roaming-koncept, så kunderne kan tage helt op til 20 GB data med til udlandet uden ekstra beregning.

4G i udlandet

Samtidig får Telias kunder også bred adgang til 4G, som er den nyeste og hurtigste mobilteknologi på markedet. Det er den teknologi som danske mobilkunder er vant til i Danmark, og som gør det muligt at se f.eks. film, serier og videoklip over mobilnettet.

Udover de 32 EU- og EFTA-lande får Telia-kunder også adgang til 4G i en lang række andre lande over hele verden.


Gå tilbage

4G i hele Europa og 20 GB roaming-pakker uden merpris – Telia gør danskerne klar til sommerferien. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php