Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Prisen for et sikkerhedskamera
Mandag den 19. juni 2017
Panasonic medregner
alle omkostninger
På sikkerhedsudstillingen IFSEC 2017, som foregår i London den 20.-22. juni, vil Panasonic videreføre sin nye strategi, hvor man ikke bare ser på det enkelte produkts pris, men på de samlede omkostninger i hele dets levetid.

Panasonics salgsargument er, at mærkevarebeskyttede teknologier som vandafvisende belægning, affugtning og smartkodningsteknik mindsker de samlede udgifter ved CCTV-teknologi, fordi de reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

Panasonic har derfor anskaffet en særlig ROI-beregner, som bruges til at sammenligne de samlede udgifter ved forskellige sikkerhedskameraer fra førende producenter, og som dermed kan vise hvilket kamera der på langt sigt giver de laveste omkostninger.

Beregneren kortlægger udgifterne til datalagring og -overførsel, vedligeholdelse og rengøring, de potentielle risici, der er forbundet med dårlig sikkerhed – og ikke mindst omsætningspotentialet for kamerateknologi, som kan tælle menneskemængder og identificere individers køn og alder.

– Den traditionelle tilgang, hvor købet udelukkende baseres på kameraets pris, kommer ingen til gode, siger John Boyle, landechef for Panasonic UK. – Vi er nødt til at ændre markedets syn på køb af sikkerhedsteknologi. Og på årets IFSEC-udstilling vil vi derfor sætte gang i diskussioner med systemintegratorer som anerkender, at prisen for selve kassen kun er starten på rejsen...

Yderligere information på business.panasonic.dk.


Gå tilbage

På IFSEC 2017 vil Panasonic holde seminarer om netværkssikkerhed, om vedligeholdelsesfri by-overvågning og om smart kompressionsteknik. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php