Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Informationsteknik
Tirsdag den 13. juni 2017
Omsætningen
skal tredobles
En erfaren IT- og erhvervsmand har købt Informationsteknik med kontorer i Glostrup og Århus. Selskabet har 33 medarbejdere og en omsætning på 350 mio. kr. indenfor AV/Video, videoovervågning, IT-infrastruktur og mobility-løsninger

Den nye ejer, Fritz Andersen, har en mangeårig karriere fra topstillinger i IT-branchen, større nationale og internationale virksomheder, samt start-ups. Han har købt Informationsteknik for at videreudvikle virksomheden til at være én af Danmarks førende AV/Video-, IT-infrastruktur, videoovervågning og mobility-leverandører.

– Målet er at gøre Informationsteknik til Danmarks foretrukne AV/Video og IT-infrastruktur leverandør, siger Fritz Andersen, der har overtaget jobbet som selskabets administrerende direktør.

AV/Video og IT

Det nye Informationsteknik vil være en AV/Video og IT-leverandør med primær fokus på løsninger indenfor kompetenceområderne AV/Video, videoovervågning, klienter og netværk samt mobility, mens cloud- og datacenterløsninger leveres i tæt samarbejde med branchens førende specialister.

Informationsteknik har med sin opstart i 1973 en solid baggrund i AV-verdenen. Løsningerne er ofte kendetegnet ved høje krav til kvalitet og teknologi, og der har ofte været fokus på integration til IT-infrastruktur.

– Vores ambition er at runde en omsætning på 1 mia. kroner i 2020. Det er et ambitiøst mål, men vi mener absolut, at det er realistisk, for vi har det alle sammen det bedst, når vi skal arbejde hårdt, siger Fritz Andersen.

De gamle ejere træder ud

Sælgerne af Informationsteknik er 3A-it Holding ApS, som ejes i fællesskab af Claus Hougesen, Peter Trans, Carsten Ritzau og Kim Holtum Schouw. De fire tidligere ejere er således udtrådt af selskabets ledelse, bestyrelse og ejerkreds. Alle andre ansatte fortsætter i selskabet. Prisen for aktierne er fortrolig.


Gå tilbage

Informationsteknik har med sin opstart i 1973 en solid baggrund i AV-verdenen. Løsningerne er ofte kendetegnet ved høje krav til kvalitet og teknologi, og integration til IT-infrastruktur har ofte været i fokus. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php