Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Jobskifte
Tirsdag den 13. juni 2017
DR Sporten får ny vært
Efter sommerferien får Sporten på DR1 et nyt ansigt, der skal føre seerne gennem sportsnyhederne. Det er Tobias Hansen, vært på "Liga på P3" og tidligere professionel skiløber.

Mange seere vil måske genkende Tobias Hansens stemme fra hans tid som fodboldkommentator og radioreporter på forskellige sportsprogrammer. Blandt andet var han fodboldkommentator for DR under VM i Brasilien i 2014, radioreporter for DR P3 ved OL i Rio de Janeiro i 2016 og vært på DR3 i forbindelse med Paralympics i 2016.

– Det særlige ved Sporten på DR er, at vi ikke alene bringer historier om Zlatan og Wozniacki, men at vi har også fokus på den ukendte danske bueskytte, der har vundet en medalje ved VM, siger den nye vært. – Det kan godt være, at der ikke sidder 99.000 tilskuere som på Camp Nou, men det gør jo ikke følelserne på det jyske stadion mindre, når holdet sejrer eller taber. Og det skal DR Sporten formidle.

En stor del af livet

Tobias Hansen har arbejdet med sport siden han blev færdig som journalist i 2009, og på det personlige plan har sporten også været en stor del af hans liv. Som han selv siger: – Jeg har altid været aktiv inden for mange sportsgrene – lige fra fodbold og løb til landevejscykling og skiløb. Jeg føler mig klar til at formidle en masse sportsnyheder og oplevelser...

Tobias Hansen er 38 år gammel og er født og opvokset i Engesvang i Midtjylland. Han flytter med DR Sporten til Aarhus, hvor redaktionen begynder arbejdet fra den nye lokation den 1. februar 2018.


Gå tilbage

Sporten på DR1 får ny vært, når Tobias Hansen den 1. august træder ind foran kameraet og bliver en del af værtsteamet på sportsredaktionen (foto Bjarne Bergius Hermansen). Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php