Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Augmented reality
Tirsdag den 13. juni 2017
Prøv bilen inden den
kommer i handelen
Bilinteresserede kan nu opleve den nye Jeep Compass, før den fysisk er kommet ud til forhandlerne. Dette er muligt takket være augmented reality og app'en "Jeep Compass Visualiser", der skaber bilen virtuelt.

App'en er udviklet af Accenture og baseret på Tango – Googles smartphone-teknologi til augemented reality. App'en er optimeret til Lenovo Phab 2 Pro-smartphone, som er verdens første Tango-aktiverede enhed.

App'en bruger den integrerede sensorteknologi og mulighederne fra Motion Tracking, Area Learning og Depth Perception til at generere al interaktion. Det er ikke nødvendigt med GPS eller internetforbindelse, når først Tango app'en er installeret.

Flere modeller på vej...

Senere på sommeren, når den nye Jeep Compass begynder at ankomme til forhandlere over hele Europa, vil kunderne stadig have fordel af app'en, for til den tid vil man kunne opleve hele Compass-serien, der består af fire forskellige konfigurationer – Sport, Longitude, Limited og Trailhawk.

Jeep Compass Visualiser fås allerede nu hos en række Jeep-forhandlere på udvalgte markeder (Østrig, Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Spanien og Schweiz) og vil blive tilgængelig hos de fleste Jeep-forhandlere over hele Europa inden udgangen af sommeren.

Yderligere information på jeeppress-europe.


Gå tilbage

Takket være augmented reality kan man se biler, som endnu ikke er kommet frem til forhandleren. Men kan gå rundt om bilen, og man kan sætte sig ind i den – stadig uden at den rent fysisk er til stede. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php