Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Frontier Virtual Engine System
Onsdag den 26. april 2017
TV2/Øst bli'r
den første bruger
Som den første TV-station i verden investerer TV2/Øst i det nye Frontier-system fra Ross Video. Det er udviklet i et samarbejde mellem canadisk Ross Video og norske The Future Group, og gør det bl.a. det muligt for TV2/Øst at skabe fotorealistiske miljøer til deres Virtuelle Studie.

Umiddelbart inden åbningen af NAB 2017 blev nyheden om TV2/Østs investering i Frontier-systemet præsenteret af Ross-chefen David Ross overfor mere end 300 inviterede partnere og strategiske nøglekunder.

Det fulde navn på det nye system er "Frontier Virtual Set System", og det er baseret på den såkaldte "Unreal Game Engine", der gør det muligt at skabe fotorealistiske renderinger til det virtuelle TV-studie. Derved kan TV-stationer og produktionsselskaber arbejde på et nyt kreativt niveau, hvor forskellen mellem det virkelige og det virtuelle studieunivers bliver stadig mere udvisket.

Teknologien blev demonstreret i en prototypeversion på IBC. Den er udviklet i samarbejde med The Future Group. Yderligere information på www.danmon.dk/System.3210.aspx.


Gå tilbage

Øverst ses green-screen situationen i TV-studiet. Nederst ses det færdige resultat, skabt ved hjælp af Frontier Virtual Engine System fra Ross Video. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php